Η τιμή του bitcoin θα μπορούσε να ανακάμψει, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι θεσμικοί επενδυτές ξόδεψαν περισσότερα από 650 εκατομύρια δολάρια για αγορά bitcoin από την Coinbase.

Ενώ η τιμή βρίσκεται στο τρενάκι του τρόμου γύρω από τα 50.000 δολάρια, τα δεδομένα στο blockchain δείχνουν γενναίες μεταφορές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CryptoQuant πιστεύει ότι αυτά τα bitcoin κατευθύνθηκαν σε θεσμικούς επενδυτές και χαρακτήρισε αυτές τις μεταφορές ως το «ισχυρότερο σημάδι ανάκαμψης».


Αναλήψεις Bitcoin από την Coinbase. Πηγή: CryptoQuant

Ο Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CryptoQuant, Ki Young Ju, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι θεσμικοί επενδυτές συνέχισαν να κατανέμουν κεφάλαια στην αγορά bitcoin, ακόμη και μετά την απώλεια σχεδόν του 20% της αξίας του πριν λίγες μέρες.

Το γεγονός ότι τα θεσμικά όργανα δεν φαίνεται να αποτρέπονται από τις αγορές bitcoin, ο Young Ju το χαρακτήρισε ως το «ισχυρότερο σημάδι ανόδου που έχω δει ποτέ». Λαμβάνοντας υπόψη ότι εταιρείες όπως η Square και η MicroStrategy διπλασίασαν επίσης την θέση τους σε BTC με σημαντικές αγορές, το bitcoin θα μπορούσε πράγματι να οδηγηθεί σε απότομη ανάκαμψη τιμών.

Ας λάβουμε υπόψιν ότι όταν έγιναν οι προαναφερθείσες αγορές, η τιμή του bitcoin βρισκόταν στα επίπεδα των 33.000 δολαρίων.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.