Η γιγαντιαία υπηρεσία πληρωμών NCR συνεργάζεται με την New York Digital Investment Group (NYDIG) για να δώσουν την δυνατότητα σε 650 τράπεζες στις ΗΠΑ να προσφέρουν υπηρεσίες bitcoin trading στους πελάτες τους μέσω των εφαρμογών τους για κινητά.

Εν μέσω της απαγόρευσης εξόρυξης bitcoin, ιδιοκτήτες υδροηλεκτρικών σταθμών στην Κίνα πωλούν τις επιχειρήσεις τους και προσφέρουν "μυστική" εξόρυξη.

Ο John McAfee, ο άνθρωπος πίσω από το γνωστό antivirus πρόγραμμα McAfee αλλά και ένθερμος υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων, βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κελί στο οποίο κρατείτο στην Βαρκελώνη.

Η τελευταία έκθεση της Goldman Sachs δείχνει ακόμα μια φορά αλλαγή πορείας καθώς καταλήγει στην διαπίστωση ότι οι επενδύσεις σε bitcoin αλλά και στα άλλα κρυπτονομίσματα δεν είναι βιώσιμες.

Ο Tim Draper υπολογίζει ότι το Bitcoin (BTC) θα διαπραγματεύεται στα 250.000 δολάρια μέχρι τα τέλη του 2022 και πολλές εταιρείες θα το αποδέχονται ως μέθοδο πληρωμής.

Η εταιρεία επιχειρηματικής ευφυϊας έχει μετατρέψει ήδη τομεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου της σε bitcoin.

Magda Wierzycka - Elon Musk

Καθώς όλα δείχνουν ότι το bitcoin είναι εδώ και θα παραμείνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδρυτής της Sygnia  (αλλά συγχρόνως και ακτιβίστρια σε δράσεις κατά της διαφθοράς), κατηγορεί τον Elon Musk ότι χειραγωγεί τις αγορές για να αποκομίσει δικά του οφέλη.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών νομιμοποίησης του bitcoin στο Ελ Σαλβαδόρ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποιεί για μακροοικονομικά, οικονομικά και νομικά ζητήματα.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.