Οι HODLers αποσύρουν τα BTC τους από τα ανταλλακτήρια / Οι miners βρίσκονται υπό πίεση ωστόσο εκδηλώνεται ενδιαφέρον για το BTC από τους ιδιώτες επενδυτές και τις «φάλαινες»

Το bitcoin σχηματίζει ένα πτωτικό μοτίβο / Το ανοιχτό ενδιαφέρον στην αγορά παραγώγων μειώθηκε σημαντικά την περασμένη εβδομάδα

Οι επιθετικές πωλήσεις από τους miners του BTC συνεχίζονται και οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα χρειαστούν ακόμη 3 - 6 μήνες ώστε το BTC να φτάσει στον πυθμένα

Δημοφιλής αναλυτής αναφέρει ότι «κάποιοι περιμένουν άνοδο του bitcoin χωρίς λόγο» και ότι το κρυπτονόμισμα κατευθύνεται προς ακόμα χαμηλότερα επίπεδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase, Brian Armstrong, χαρακτήρισε εμμέσως τα tweets του CZ ως «FUD» (Φόβος, Αβεβαιότητα, Αμφιβολία).

Ο φόβος μετάδοσης δεν έχει επηρεάσει τους μακροπρόθεσμους κατόχους bitcoin, αλλά θα μπορούσε να καθυστερήσει την αντιστροφή της τάσης.

Η Grayscale, η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που έχει υπό τη διαχείρισή της το μεγαλύτερο bitcoin fund παγκοσμίως, αρνείται να παράσχει αποδείξεις για τα αποθεματικά της σε κρυπτονομίσματα επικαλούμενη «λόγους ασφαλείας».

Η τιμή του bitcoin διεύρυνε τις απώλειες της δοκιμάζοντας και πάλι τη στήριξη των $15.800 και η πτωτική κίνηση θα μπορούσε να συνεχιστεί προς τα επίπεδα των $15.000 και $14.000.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.