Ο Balaji Srinivasan προέβλεψε ότι το bitcoin θα φτάσει το $1 εκατ. σε περίπου 90 ημέρες.

Άνοδο πάνω από τα $26.000 σημειώνει το bitcoin, εν μέσω προσδοκιών για ισχυρό ράλι και καθώς η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ προχωρά σε τύπωμα χρήματος.

Εν μέσω της γενικευμένης αναταραχής στην αγορά ο ρυθμός εισροών bitcoin (BTC) στα ανταλακτήρια κρυπτονομισμάτων είναι εντυπωσιακός όπως δείχνουν τα on-chain στοιχεία.

Οι μεγαλύτερες ιστορικά εβδομαδιαίες εκροές σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στα επενδυτικά προϊόντα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με την έκθεση της CoinShares. Οι καθαρές εκροές ύψους 255 εκατ. δολαρίων αντιπροσωπεύουν το 1,0% του συνόλου των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων (AuM) που αποσύρθηκαν από τον χώρο.

Τον Μάρτιο του 2023, περισσότερα από 50.000 Bitcoin (BTC) αξίας 1 δισ. δολαρίων μετακινήθηκαν από διάφορα πορτοφόλια που είχαν κατασχεθεί από τις αμερικανικές αρχές. Οι μεταφορές έγιναν σε τρεις συναλλαγές, εκ των οποίων οι δύο ήταν εσωτερικές. Περίπου 9.861 BTC στάλθηκαν στο Coinbase, ενώ τα υπόλοιπα συγκεντρώθηκαν σε δύο διευθύνσεις.

Ο χρυσός και ο S&P 500 καταγράφουν σημάδια βελτίωσης, ενώ η τιμή του BTC συνεχίζει να «παλεύει» - Στο υψηλότερο επίπεδο από την κατάρρευση του FTX η απόκλιση της μεταξύ τους συσχέτισης, εν μέσω ανησυχητικής επικαιρότητας για την Silvergate

Αύξηση κατά 50% αναμένεται να σημειώσει τα επόμενα τρία χρόνια η υιοθέτηση του bitcoin στο εμπόριο σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Ripple and Faster Payment Council, με τη συμμετοχή 300 εταιρειών του χρηματοοικονομικού τομέα σε 45 χώρες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) συμφώνησαν με το σχέδιο της Ινδίας για τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων στη συνάντηση των οικονομικών ηγετών της συνόδου κορυφής των G20.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.