Τρεις συναλλαγές συνολικού ύψους 300 εκατ. δολαρίων πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 σε δύο πορτοφόλια που συνδέονται με την αμερικανική κυβέρνηση και την γνωστή κατάσχεση από το Silk Road.

Γνωστός για τη bullish στάση του απέναντι στο bitcoin ο Mike Novogratz μίλησε για την πορεία του κρυπτονομίσματος.

Τα οn-chain στοιχεία δείχνουν ότι η «αναλογία φαλαινών στα ανταλλακτήρια» έχει υποχωρήσει στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2018 - Τι σημαίνει αυτό για το bitcoin.

Τον Απρίλιο του 2024 θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο halving (υποδιπλασιασμός) του bitcoin, που θα μειώσει στο μισό τις ανταμοιβές για την εξόρυξη νέων μπλοκ.

Το bitcoin εισήλθε σε μια φάση χαμηλής μεταβλητότητας, φτάνοντας σε επίπεδα που στο παρελθόν είχαν προηγηθεί των ιστορικών ανοδικών ράλι (bull run) του 2017 και του 2021.

Το bitcoin διαπραγματεύεται για περισσότερα από 30.000 δολάρια ανά νόμισμα, καθώς τα θεσμικά κεφάλαια εισρέουν στην αγορά μετά από μια σειρά από υψηλού προφίλ καταθέσεις διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων.

Η πρόσφατη είσοδος της BlackRock στην αγορά του Bitcoin (BTC) έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο κατέθεσε αίτηση για την έναρξη του πρώτου spot BTC Exchange Traded Fund (ETF), το οποίο αναμένει την έγκριση ή την απόρριψη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Η MicroStrategy είναι η εταιρεία που έχει επιδείξει τη μεγαλύτερη συνέπεια όσον αφορά τις επενδύσεις σε bitcoin και τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεχίσει να αυξάνει τις τοποθετήσεις της στο κορυφαίο κρυπτονόμισμα. Ακόμα και μετά την κατάρρευση του LUNA και την χρεοκοπία του FTX που έφεραν τον «χειμώνα» στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, η MicroStrategy δεν άλλαξε τη στρατηγική της παρότι οι αποδόσεις της ήταν αρνητικές.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.