Συναλλαγή είναι μια μεταφορά bitcoin που μεταδίδεται στο δίκτυο και συλλέγεται σε μπλοκ (κατά την διαδικασία της εξόρυξης). Μια συναλλαγή αναφέρεται συνήθως σε προηγούμενες εξόδους συναλλαγών ως νέες εισόδους συναλλαγών και αντιστοιχεί όλες τις τιμές εισόδου bitcoin σε νέες εξόδους. Οι συναλλαγές δεν είναι κρυπτογραφημένες, επομένως είναι δυνατή η περιήγηση και η προβολή κάθε συναλλαγής που έχει συλλεχθεί ποτέ σε ένα μπλοκ. Μόλις οι συναλλαγές συγκεντρώνουν αρκετές επιβεβαιώσεις, μπορούν να θεωρηθούν μη αναστρέψιμες. Το γράφημα χρησιμοποιεί κινούμενο μέσο όρο 7 ημερών.

Συναλλαγή είναι μια μεταφορά bitcoin που μεταδίδεται στο δίκτυο και συλλέγεται σε μπλοκ (κατά την διαδικασία της εξόρυξης). Μια συναλλαγή αναφέρεται συνήθως σε προηγούμενες εξόδους συναλλαγών ως νέες εισόδους συναλλαγών και αντιστοιχεί όλες τις τιμές εισόδου bitcoin σε νέες εξόδους. Οι συναλλαγές δεν είναι κρυπτογραφημένες, επομένως είναι δυνατή η περιήγηση και η προβολή κάθε συναλλαγής που έχει συλλεχθεί ποτέ σε ένα μπλοκ. Μόλις οι συναλλαγές συγκεντρώνουν αρκετές επιβεβαιώσεις, μπορούν να θεωρηθούν μη αναστρέψιμες. Το γράφημα αυτό αναφέρεται σε μηνιαίες τιμές.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.