Τα δυο κρυπτονομίσματα πέτυχαν νέα ιστορικά υψηλά. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla, που με τις αγορές του συνέβαλε στο ράλι, παραμένει υπέρμαχος αλλά βάζει «αστερίσκο» μετά το ράλι που προηγήθηκε.

Καθώς η τιμή του bitcoin φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό και του Ethereum καλπάζει ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk επανέρχεται και δηλώνει ότι η τιμή τους «δείχνει ακριβή».

Το σχόλιο έγινε μέσω Twitter ως απάντηση σε ανάρτηση του Peter Schiff, που είναι αρνητικός απέναντι στα κρυπτονομίσματα και οπαδός του χρυσού. Στο Twitter υποστήριξε ότι ο χρυσός είναι πραγματικό χρήμα και καλύτερο από το bitcoin.

Ο ιδρυτής της Tesla, που με την απόφασή του να επενδύσει στο κρυπτονόμισμα έδωσε ώθηση στην τιμή απάντησε ότι «ένα email που λέει ότι έχεις χρυσό δεν είναι το ίδιο με το να έχεις χρυσό. Τα χρήματα είναι απλά δεδομένα που μας επιτρέπουν να αποφύγουμε της ταλαιπωρία της ανταλλαγής. Αυτά τα δεδομένα, όπως όλα τα δεδομένα υπόκεινται σε καθυστερήσεις (latency) και λάθη. Το σύστημα θα εξελιχθεί σε αυτό που ελαχιστοποιεί και τα δυο».

Για να συμπληρώσει ότι «έχοντας πει αυτά, οι τιμές Bitcoin και Ethereum δείχνουν υψηλές».

Η τιμή του Bitcoin ανέβηκε σε νέο ρεκόρ, 56.581 δολάρια το Σάββατο, με την άνοδο εβδομάδας να φτάνει σχεδόν το 18%. Το Ethereum έπιασε το υψηλό των 2.041 δολαρίων, σύμφωνα με το Bitstamp, κάνοντας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ρεκόρ. Εχει κερδίσει 170% φέτος.
Πηγή: euro2day.gr

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.