Εκ νέου ανοδικά κινείται η τιμή του Bitcoin για την Τετάρτη, με το ψηφιακό νόμισμα να οδεύει σε δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα κερδών έπειτα από το σερί διόρθωσης που σημείωσε από τα τέλη του Φεβρουαρίου και εν μέσω της αισιοδοξίας για «ανοίγματα» που φέρνει στους επενδυτές η επικείμενη ψήφιση του πακέτου των 1,9 τρισ. δολαρίων στις ΗΠΑ.

Το Bitcoin ανεβαίνει κατά 0,94% στα 54.597 δολάρια, ενώ σε εβδομαδιαίο επίπεδο τα κέρδη του πλησιάζουν το 10% (9,83%).

Όπως σημειώνει το Bloomberg, η αύξηση στις τιμές του Bitcoin έρχονται εν μέσω του ενδιαφέροντος για το ψηφιακό νόμισμα που δείχνουν θεσμικού φορείς καθώς και εν αναμονή της τόνωσης της αγοραστικής δύναμης των Αμερικανών πολιτών που αναμένεται να φέρει η έγκριση του πακέτου των 1,9 τρισ. δολαρίων από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

«Δεν θα δημιουργούσε εντύπωση εάν βλέπαμε πάλι κινήσεις του Bitcoin κοντά στα ιστορικά υψηλά του Φεβρουαρίου, πέριξ των 58.350 δολαρίων» δήλωσε ο Κρις Ουέστον, αναλυτής στην Pepperstone Group.

 

Πηγή: insider.gr

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.