Η Meitu, μια κινεζική εταιρεία που παρέχει μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, αγόρασε bitcoin και ethereum συνολικής αξίας 40 εκατ. δολαρίων, αποτελώντας μια ακόμη μεγάλη εταιρεία που προχωρά σε αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ειδικότερα, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ εταιρεία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αγόρασε ethereum αξίας 22,1 εκατομμυρίων δολαρίων και bitcoin αξίας 17,9 εκατομμυρίων δολαρίων στις 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNBC, η Meitu αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι "η τεχνολογία blockchain έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τόσο τις υπάρχουσες οικονομικές όσο και τις τεχνολογικές βιομηχανίες, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο το διαδίκτυο στα κινητά έχει διαταράξει το διαδίκτυο στους υπολογιστές και πολλές άλλες βιομηχανίες εκτός διαδικτύου".

Η κίνηση αυτή δείχνει στους επενδυτές ότι η Meitu "έχει το όραμα και την αποφασιστικότητα να αγκαλιάσει την τεχνολογική εξέλιξη, και ως εκ τούτου προετοιμάζει την είσοδό της στη βιομηχανία blockchain", αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της. Η εταιρεία σημειώνει ακόμη πως οι τιμές των κρυπτονομισμάτων παρουσιάζουν ακόμη πολύ υψηλή μεταβλητότητα.

Σημειώνεται πως το bitcoin σημειώνει πτώση 1,39% και κινείται στα 49.667 δολάρια ενώ το ethereum σημειώνει άνοδο 0,46% στα 1.677,9 δολάρια.

 

Πηγή: capital.gr

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.