Έσοδα ρεκόρ ύψους 1,36 δισεκατομμύρια δολάρια σημείωσαν οι εξορύκτες Bitcoin τον Φεβρουάριο 2021 (+21% από τον Ιανουάριο), σύμφωνα με την ιστοσελίδα CoinDesk.

Το προηγούμενο ρεκόρ εσόδων, ύψους 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια, είχε καταγραφεί τον Δεκέμβριο του 2017, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης bull market. Τον προηγούμενο μήνα τα έσοδα από το bitcoin σκαρφάλωσαν σε υψηλά τριετίας, καθώς η αξία του κρυπτονομίσματος έφτασε ακόμα και στα 58.000 δολάρια, προτού πέσει στα 43.000 δολάρια.

graph-0302-1.png

Οι εκτιμήσεις εσόδων βασίζονται στο ότι όσοι πραγματοποιούν εξορύξεις πωλούν τα Bitcoins τους αμέσως.

Υπολογιζόμενα ως 1 terahash ανά δευτερόλεπτο (TH / s), τα έσοδα των εξορυκτών ανέκαμψαν στα 0,38 δολάρια τον Φεβρουάριο του 2021, κλείνοντας τον μήνα κοντά στα 0,30 δολάρια, σύμφωνα με τη Luxor Technologies.

Τα τέλη δικτύου έφεραν 186 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο, ή 13,7% επί των συνολικών εσόδων – μια σημαντική ποσοστιαία αύξηση από το 10,3% των εσόδων από τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Τα έσοδα από τα τέλη έφθασαν στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2018.

Συγκεκριμένα, τα τέλη ως ποσοστό των συνολικών εσόδων συνεχίζουν να παρουσιάζουν ισχυρή ανοδική τάση από τον Απρίλιο. Οι αυξήσεις στα έσοδα από τέλη είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας του δικτύου.


Πηγή: fortunegreece.com

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.