Στην απαγόρευση της παραγωγής κρυπτονομισμάτων προχωρά αυτόνομη περιοχή της Κίνας και ανακοινώνει την πρόθεση της να «κλείσει» όλα τα τρέχοντα projects μέχρι και τον Απρίλιο, προκαλώντας ανησυχία για τα επόμενα βήματα της ασιατικής χώρας η οποία «πρακτικά» κηρύσσει πόλεμο στο Bitcoin.

Πρόκειται για την Εσωτερική Μογγολία, μία αυτόνομη περιοχή του ασιατικού κράτους, η οποία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη, χάρη στην παραγωγή φθηνής ενέργειας. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg, η συγκεκριμένη περιοχή προχώρησε και στην απαγόρευση όλα τα νέα projects ψηφιακών νομισμάτων, με στόχο να περιορίσει την αύξηση της παραγωγής ενέργειας στο 1,9%, εντός του 2021.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανησυχία ιδιαίτερα στην κινεζική αγορά, με το Bitcoin να καταγράφει αυξημένα κέρδη κατά 5,1% στις 47.559 μονάδες, το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από την επιβράδυνση της προηγούμενης εβδομάδας.


Πηγή: insider.gr

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.