Συνολικά, η MicroStrategy κατέχει 90.531 bitcoin με τη μέση τιμή αγοράς τους να ανέρχεται στα 23.985 δολάρια, όπως ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή της η εταιρεία

Tην αγορά επιπλέον 19.452 bitcoin, αξίας 1,03 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η MicroStrategy, με την τιμή της μετοχής της να αυξάνεται 8% στις συναλλαγές πριν την έναρξη της Wall Street.

Η εταιρεία, ο διευθύνων σύμβουλος της οποίας Μάικλ Σέιλορ είναι από τους πιο διαπρύσιους υποστηρικτές του ψηφιακού νομίσματος, αγόρασε το bitcoin με μετρητά στη μέση τιμή των 52.765 δολαρίων.

Η MicroStrategy, που είναι η μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών cloud, αγόραζε συνέχεια bitcoin μετά την πρώτη επένδυση που έκανε σε αυτό πέρυσι τον Αύγουστο.

Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε στην πώληση μετατρέψιμων ομολόγων αξίας σχεδόν 1 δισ. δολαρίων για να αγοράσει bitcoin με τα έσοδά της.

Συνολικά, η εταιρεία κατέχει 90.531 bitcoin, για τα οποία πλήρωσε συνολικά 2,17 δισ. δολάρια με τη μέση τιμή αγοράς στα 23.985 δολάρια, όπως ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή της.

H αξία των bitcoin αυτών σήμερα ανέρχεται σε 4,48 δισ. δολάρια, σύμφωνα με υπολογισμούς του Reuters. «Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τη στρατηγική μας για την απόκτηση bitcoin με πλεονάζοντα διαθέσιμα», δήλωσε ο Σέιλορ.


Πηγή: imerisia.gr

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.