Ένα νέο hashtag έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες στο Twitter από τους «φίλους» του Bitcoin, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να φτάσει η τιμή του κρυπτονομίσματος στις 100.000 δολάρια έστω και για μία ημέρα.

Πρόκειται για το #lasereyes το οποίο έχει γίνει ήδη viral, με «μεγάλους παίκτες» του Bitcoin - όπως ο Έλον Μασκ - να έχουν κάνει ήδη Like. Μάλιστα, ο ιδρυτής της Tesla έκανε και το ανάλογο tweet: «Μόνο για μια μέρα».

Ξεπέρασε τα 50.000 δολάρια

Ξανά πάνω από τα 50.000 δολάρια βρίσκεται το Bitcoin την Τετάρτη, με άνοδο που αγγίζει το 5%, ενώ στιγμιαία ξεπέρασε ακόμα και τα 51.000 δολάρια.

Η άνοδος στην τιμή του ψηφιακού νομίσματος έρχεται μετά από την απόφαση της εταιρείας χρηματοπιστωτικών προϊόντων Square να προχωρήσει στην αγορά bitcoins αξίας 170 εκατ. δολαρίων.

Σημειώνεται πως η άνοδος στην τιμή του Bitcoin επηρεάζει θετικά και τα άλλα ψηφιακά νομίσματα, με το ether και το XRP να καταγράφουν νωρίτερα αύξηση 11% και 7% αντιστοίχως.

Τα κέρδη Bitcoin έρχονται σε συνέχεια των διακυμάνσεων που καταγράφει τις τελευταίες μέρες το κρυπτονόμισμα, που βρέθηκε πρόσκαιρα υπό των 50.000 δολαρίων την Τρίτη.


Πηγή: insider.gr

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.